MediaWatch

3Enigheden indtræder i norske Itera

3Enigheden - Snabel & Co, indgik ultimo 1999 en hensigtserklæring med Itera ASA om indtræden i denne nordisk baserede virksomhed. Pr. den 17. november 2000 er navneskiftet en realitet, og virksomheden hedder herefter Itera denmark.

Itera ASA, der driver virksomhed i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, og altså nu også i Danmark, har sit hovedsæde i Norge og er børsnoteret på hovedlisten på Oslo Børs.

Itera ASA, der har 500 medarbejdere, blev i januar 1999 børsnoteret, og tog da sit nuværende navn. I efteråret 1999 blev selskabets strategi i sin helhed rettet mod den nye digitale økonomi. Flere strategiske opkøb af høj-kvalitetsselskaber positionerede siden selskabet som et ekspansivt selskab i primært Skandinavien.

Den daglige ledelse bliver ikke berørt ved 3Enighedens indtræden i Itera.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs