MediaWatch

Bredbandsbolaget foretager omrokering

Det har svenskejede Bredbandsbolaget, som etablerer bredbånds-forbindelser til virksomheder og husstande, meddelt i dag. Jonas Birgersson afløses af SAS-chefen Jan Stenberg. Birgersson bliver dog siddende som menigt medlem af bestyrelsen.

Formandsposten hos Bredbandsbolaget er den anden større ledelsespost, som Birgersson forlader inden for kort tid. For mindre end to uger siden trådte han tilbage som koncernchef for den hurtigtvoksende Internet konsulent virksomhed Framfab. I stedet blev han administrerende direktør for Framfab's udviklingsafdeling, Framfab Labs.

Jonas Birgersson har ifølge eget udsagn selv været med til at føre ændringen af formandsposten hos Bredbandsbolaget ud i livet. Blandt andet har han ønsket at træde tilbage som bestyrelsesformand for Bredbandsbolaget for at undgå interessekonflikter i relation til sit nye job hos Framfab Labs.

Ifølge Birgersson var der enighed i Bredbandsbolagets bestyrelse om, at pege på Jan Stenberg som ny formand på grund af hans store erfaring med både norsk og svensk erhvervsliv og nordisk samarbejde i det hele taget.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs