MediaWatch

Wo bleibt der Ny Økonomi?

Tyskland ligger i den lave ende i Europa hvad vækstrater angår, og i forhold til begrebet Ny Økonomi ligger Europas største økonomi også i den lave ende - måske med en bundplacering. Det skriver Børsen.

De tyske vismænd tror på den Ny Økonomi, men de savner mere fleksible regler på arbejdsmarkedet og i erhvervslivet. Noget som ikke kun de tyske politikere kan gøre noget ved men også arbejdsmarkedets parter.

Vismændene har opstillet et længere register over forhindringer for en Ny Økonomi, hvor de påpeger, at den tyske regering er gået i den forkerte retning. Vismændene hæfter sig ved, at det er blevet vanskeligere at ansætte medarbejdere på tidsbestemte kontrakter og på deltidsarbejde, at arbejdstidsreglerne slet ikke er elastiske nok og at aflønningsformerne er for ufleksible.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs