MediaWatch

Wo bleibt der Ny Økonomi?

Tyskland ligger i den lave ende i Europa hvad vækstrater angår, og i forhold til begrebet Ny Økonomi ligger Europas største økonomi også i den lave ende - måske med en bundplacering. Det skriver Børsen.

De tyske vismænd tror på den Ny Økonomi, men de savner mere fleksible regler på arbejdsmarkedet og i erhvervslivet. Noget som ikke kun de tyske politikere kan gøre noget ved men også arbejdsmarkedets parter.

Vismændene har opstillet et længere register over forhindringer for en Ny Økonomi, hvor de påpeger, at den tyske regering er gået i den forkerte retning. Vismændene hæfter sig ved, at det er blevet vanskeligere at ansætte medarbejdere på tidsbestemte kontrakter og på deltidsarbejde, at arbejdstidsreglerne slet ikke er elastiske nok og at aflønningsformerne er for ufleksible.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs