MediaWatch

Bredbånds-dialog om det runde bord

Danskernes adgang til hurtig internetopkobling med stor kapacitet til billeder og multimedie-produkter vil blive drøftet ved rundbordssamtale.
Blandt deltagerne er branchens erhvervsvirksomheder, hvoraf flere mener, at staten og regeringen bør give økonomisk støtte til udbygningen af bredbåndsnettet.

Forskningsminister Birte Weiss har den holdning, at branchen skal komme i gang med at udvikle og tilbyde de produkter, som forudsætter, at forbrugerne har bredbånds-forbindelser - så kommer efterspørgslen.

Til gengæld har ministeren ikke afvist, at den offentlige sektor kan medvirke til at efterspørge bredbåndsprodukter og dermed styrke behovet for udbygning af bredbåndsnet på kommercielle vilkår.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs