MediaWatch

Brugen af WAP udvikler sig kun langsomt

WAP har gjort Internettet tilgængeligt overalt, og en række muligheder har åbnet sig inden for eksempelvis mobil-handel, service etc. Mulighederne er enorme, men hvorfor er der så ikke mere end ca. 40.000 til 50.000 WAP.

Det manglende gennembrud kan forklares af flere faktorer, og her skal blot nævnes nogle få. Udbud og efterspørgsel hænger som bekendt sammen, og et af kritikpunkterne er, at der ikke findes nok WAP tjenester - eller muligheder nok generelt. Det er klart, at der er en sammenhæng mellem manglende muligheder og folks manglende lyst til at bruge WAP/investere i WAP telefoner, men stadig er der et rimeligt stort udbud.

En anden kritisk begrænsning er hele den tekniske del af WAP. Hastigheden er endnu meget langsom, og displayet levner ikke muligheder for flot grafik og meget tekst ad gangen. Dette gør det svært og uoverskueligt at bruge WAP, og sammenholdt med lav hastighed og besværligt tastatur, er der alt mulig grund til, at brugerne finder det begrænsende.

Læs hele artiklen af CIA Interactive på www.mediawatch.dk under MediaRatings

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs