MediaWatch

Brugen af WAP udvikler sig kun langsomt

WAP har gjort Internettet tilgængeligt overalt, og en række muligheder har åbnet sig inden for eksempelvis mobil-handel, service etc. Mulighederne er enorme, men hvorfor er der så ikke mere end ca. 40.000 til 50.000 WAP.

Det manglende gennembrud kan forklares af flere faktorer, og her skal blot nævnes nogle få. Udbud og efterspørgsel hænger som bekendt sammen, og et af kritikpunkterne er, at der ikke findes nok WAP tjenester - eller muligheder nok generelt. Det er klart, at der er en sammenhæng mellem manglende muligheder og folks manglende lyst til at bruge WAP/investere i WAP telefoner, men stadig er der et rimeligt stort udbud.

En anden kritisk begrænsning er hele den tekniske del af WAP. Hastigheden er endnu meget langsom, og displayet levner ikke muligheder for flot grafik og meget tekst ad gangen. Dette gør det svært og uoverskueligt at bruge WAP, og sammenholdt med lav hastighed og besværligt tastatur, er der alt mulig grund til, at brugerne finder det begrænsende.

Læs hele artiklen af CIA Interactive på www.mediawatch.dk under MediaRatings

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs