MediaWatch

Fastnetstelefon med SMS undervejs

Sirio.187, der er navnet på den nye telefon, vil udover at kunne sende og modtage SMS-beskeder, også være i stand til at sende, men ikke modtage e-mails og faxmeddelelser, meddeler det italienske selskab.

Med SMS-funktionen vil det være muligt, at sende samt modtage beskeder til og fra mobiltelefoner samt fastnetstelefoner, der er i besiddelse af en tilsvarende teknologi. Faxfunktionen vil fra starten af være begrænset til Italien, men selskabet udelukker ikke muligheden for på et senere tidspunkt at udvide denne service til udlandet.

Muligheden for at sende e-mails vil blive implementeret i begyndelsen af næste år. Sirio.187 vil være i stand til at sende tekstbeskeder op til 640 tegn.

Prisen på den nye telefon vil ligge omkring 450 kroner. Derudover vil det formedelst 150 kroner være muligt, at købe et separat trådløst tastatur.

Telecom Italia forventer i løbet af de næste to år, at sælge godt fem millioner af de nye datatelefoner.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs