MediaWatch

Fordobling af netshoppere i England

Kredit analyse bureauet Experian har som del af et løbende canvasprojekt lavet en undersøgelse på baggrund af 600.000 internetbrugere. I forbindelse med undersøgelsen kom det frem, at 1,45 millioner englændere har foretaget køb via Internettet 4-5 gange siden januar, skriver Sky News.

På listen over de mest købte ting står rejser, bøger, computerspil og musik. Undersøgelsen viser også at 4,7 millioner voksne svarende til mere end 10 procent af den engelske befolkning, har købt online mindst én gang i løbet af det sidste år.

Den gruppe, der køber mest ind på Internettet, er unge og velhavende, men selvom de ældre Internet surfere stadig udgør en underrepræsenteret andel af online-befolkningen, foretages en femtedel af alle online køb af englændere over 55 år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs