MediaWatch

Verdens største IT messe

En ny generation af danske IT-virksomheder får til marts næste år chancen for at profilere sig for et købedygtigt tysk og europæisk publikum på CeBIT-messen i Hannover, som er verdens største IT-udstilling.

IT-Brancheforeningen står bag det danske fremstød i Tyskland, der anføres af udenrigsminister Niels Helveg Petersen. Det er første gang i flere år, at Danmark og danske virksomheder præsenterer sig på en fælles stand på CeBIT.

- Danmark har fået en meget fin stand placering, som jeg er sikker på, de danske virksomheder vil udnytte. Da Damgaard A/S var nye på markedet, var CeBIT et gennembrud for dem. Nu står en række nye danske virksomheder på spring for at få andel i det attraktive tyske eksportmarked og for at møde potentielle kunder også fra andre europæiske lande, siger konsulent Annette Larsen fra IT-Brancheforeningen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs