MediaWatch

Visa: Opgrader sikkerhed ellers...

Selskabet bag verdens førende betalingskort, såvel on som offline, Visa, introducerer nye skrappe retningslinjer. Såfremt medlemmerne ikke overholder de afstukne rammer, risikerer de, at Visa fjerner sin betalingsservice fra sitet, skriver CNET.

- Hvis vi opdager, at et medlem sætter kundens sikkerhed på spil kan vi pille vores service af sitet og udelukke den pågældende fra at få del i vores service. Min fornemste opgave og førsteloyalitet gælder kundens sikkerhed, siger e-Visa's præsident Bond Isaacson.

Det er endnu ikke afgjort, hvad de nye standarder vil indeholde, men Visa forventer at have et udspil klart i starten af næste år.

Visa har som led i sine bestræbelser allieret sig med Better Business Bureau. Planen er, at Better Business Bureau skal hjælpe med at overvåge hvilke selskaber, der opfylder de fastsatte standarder. Der vil i den forbindelse blive forventet såkaldt etisk hackning af de enkelte medlemsselskabers sikkerhedseksperter, for at man derigennem kan afdække eventuelle sikkerhedsbrister.

Mere fra MediaWatch

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs