MediaWatch

Visa: Opgrader sikkerhed ellers...

Selskabet bag verdens førende betalingskort, såvel on som offline, Visa, introducerer nye skrappe retningslinjer. Såfremt medlemmerne ikke overholder de afstukne rammer, risikerer de, at Visa fjerner sin betalingsservice fra sitet, skriver CNET.

- Hvis vi opdager, at et medlem sætter kundens sikkerhed på spil kan vi pille vores service af sitet og udelukke den pågældende fra at få del i vores service. Min fornemste opgave og førsteloyalitet gælder kundens sikkerhed, siger e-Visa's præsident Bond Isaacson.

Det er endnu ikke afgjort, hvad de nye standarder vil indeholde, men Visa forventer at have et udspil klart i starten af næste år.

Visa har som led i sine bestræbelser allieret sig med Better Business Bureau. Planen er, at Better Business Bureau skal hjælpe med at overvåge hvilke selskaber, der opfylder de fastsatte standarder. Der vil i den forbindelse blive forventet såkaldt etisk hackning af de enkelte medlemsselskabers sikkerhedseksperter, for at man derigennem kan afdække eventuelle sikkerhedsbrister.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs