MediaWatch

SOL udfylder hul i e-handel

Samarbejdet mellem SOL og ConsumerDesk - et hollandsk Internetfirma, der samler forbrugerdata fra producenter på nettet - skal gøre det nemmere for forbrugeren at finde relevant, brugbar information om en vare, sammenligne den og finde frem til de butikker, som tilbyder varen til den laveste pris.

Ifølge Anders Lautrup-Larsen, chef for SOL Shopping, vil SOL sammen med ConsumerDesk lægge op til en prisudjævning og en gennemskuelighed for danske forbrugere, som Forbrugerombudsmanden længe har eftersøgt.

Den nye service på SOL lægger ud med at levere information om mere end 25.000 produkter. Når net-køberen først har identificeret det ønskede produkt, har han mulighed for at søge videre i SOL's prisguide eller få en liste over forhandlere af produktet. SOL Shopping sørger for en løbende opdatering af priser og leverandører.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs