MediaWatch

SOL udfylder hul i e-handel

Samarbejdet mellem SOL og ConsumerDesk - et hollandsk Internetfirma, der samler forbrugerdata fra producenter på nettet - skal gøre det nemmere for forbrugeren at finde relevant, brugbar information om en vare, sammenligne den og finde frem til de butikker, som tilbyder varen til den laveste pris.

Ifølge Anders Lautrup-Larsen, chef for SOL Shopping, vil SOL sammen med ConsumerDesk lægge op til en prisudjævning og en gennemskuelighed for danske forbrugere, som Forbrugerombudsmanden længe har eftersøgt.

Den nye service på SOL lægger ud med at levere information om mere end 25.000 produkter. Når net-køberen først har identificeret det ønskede produkt, har han mulighed for at søge videre i SOL's prisguide eller få en liste over forhandlere af produktet. SOL Shopping sørger for en løbende opdatering af priser og leverandører.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs