MediaWatch

Viasat skifter ledelse

Viceadministrerende direktør i MTG Danmark og direktør for Viasat Broadcast Danmark, Lars Bo Andersen, har opsagt sin stilling. Han indtræder i dag i MTG's danske bestyrelse. Lars Bo Andersen vil i fremtiden fungere som strategisk rådgiver for MTG's hovedkvarter i Stockholm og den danske ledelse.

Henrik Jensen tiltræder pr. 1. januar 2000 som direktør for TV3. Han har en fortid som markedsdirektør i mediabureauet Carat Danmark. Henrik Jensen er dog ikke helt ukendt hos TV3, idet han indtil for tre år siden var marketing- og analysechef for TV stationen.

Henrik Jensen vil fungere som administrerende direktør for TV3 A/S for Free-TV delen i Danmark. Abonnementsdirektør Kim Poder er forsat chef for Pay-TV delen.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs