MediaWatch

Viasat skifter ledelse

Viceadministrerende direktør i MTG Danmark og direktør for Viasat Broadcast Danmark, Lars Bo Andersen, har opsagt sin stilling. Han indtræder i dag i MTG's danske bestyrelse. Lars Bo Andersen vil i fremtiden fungere som strategisk rådgiver for MTG's hovedkvarter i Stockholm og den danske ledelse.

Henrik Jensen tiltræder pr. 1. januar 2000 som direktør for TV3. Han har en fortid som markedsdirektør i mediabureauet Carat Danmark. Henrik Jensen er dog ikke helt ukendt hos TV3, idet han indtil for tre år siden var marketing- og analysechef for TV stationen.

Henrik Jensen vil fungere som administrerende direktør for TV3 A/S for Free-TV delen i Danmark. Abonnementsdirektør Kim Poder er forsat chef for Pay-TV delen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs