MediaWatch

Nasdaq vendte

Sidste uge bød på et samlet fald i det teknologitunge Nasdaq indeks på cirka 12 procent. Mandag føjede yderligere et par minus procenter til, men bød også på en vending efter at indekset havde været under 3000 grænsen og en overgang nærmede sig de 2900.

Med en klar vending sidst på mandagen, var det derfor ikke nogen overraskelse, at der var skabt baggrund for en bredere såkaldt bargain-hunting, tirsdag, hvor investorerne samlede op i hårdest ramte teknologipapirer.

Hewlett-Packard, der førte an i faldet mandag med et drop på 13 procent, steg tirsdag 8,42 procent. Intel, verdens største producent af computerchipproducent, der har sat 15 procent til i denne måned, steg 7,2 procent. Chips-aktien sælger nu på en Price/Earnings på 26, målt på det sidste års indtjening, hvilket svarer til en gennemsnitsaktie i Standard & Poors 500 - indekset.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs