MediaWatch

Nedjustering af Tele Danmark

Det internationale kreditvurderingsinstitut Moody's har tirsdag taget Tele Danmarks kreditværdighed op til overvejelse på baggrund af Tele Danmarks tilkøb af det schweiziske telefonselskab Sunrise.

Revurderingen af Tele Danmarks langsigtede rating vil fokusere på, i hvilket omfang opkøbene inden for Internet og mobiltelefonkommunikation giver Tele Danmark nye muligheder for høj vækst, og de risici der følger af selskabets bud på en svejtsisk UMTS licitation og de deraf følgende udgifter til oprettelse af UMTS-netværk.

I en bredere sammenhæng vil vurderingen også blive set i lyset af den skarpere konkurrencesituation på det danske telemarked, skriver Moodys.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs