MediaWatch

Nedjustering af Tele Danmark

Det internationale kreditvurderingsinstitut Moody's har tirsdag taget Tele Danmarks kreditværdighed op til overvejelse på baggrund af Tele Danmarks tilkøb af det schweiziske telefonselskab Sunrise.

Revurderingen af Tele Danmarks langsigtede rating vil fokusere på, i hvilket omfang opkøbene inden for Internet og mobiltelefonkommunikation giver Tele Danmark nye muligheder for høj vækst, og de risici der følger af selskabets bud på en svejtsisk UMTS licitation og de deraf følgende udgifter til oprettelse af UMTS-netværk.

I en bredere sammenhæng vil vurderingen også blive set i lyset af den skarpere konkurrencesituation på det danske telemarked, skriver Moodys.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs