MediaWatch

Toys ”R” Us fik tab

Et samlet tab på 65 millioner dollar, hovedsagligt grundet nedlukningen af fiaskoen Toysrus.com til fordel for det mere lukrative fællessite med Amazon.com, får dog ikke markedet til at reagere negativt, skriver Associated Press.

Resultatet slår stadig Wall Streets forventning, der var sat til et tab på 33 cent per aktie. Tabet på 65 millioner dollar svarer til en nedgang på 32 cent per aktie og er dermed bedre end først antaget. For et år siden havde Toys "R" Us et overskud på 15 millioner dollar svarende til seks cent per aktie.

Trods resultatet var meldingen om, at underskuddet viste sig mindre end først antaget nok til at få investorerne til at købe aktier i selskabet. Ifølge analytikerne er det opnåede salgsresultatet, målt imod den svære sammenligning med sidste års positive resultat, tilfredsstillende.

Toys "R" Us aktien steg således 11 procent i dagens handel og sluttede 1,81 dollar højere i kurs 18,25.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Seneste nyt

Se flere jobs