MediaWatch

Toys ”R” Us fik tab

Et samlet tab på 65 millioner dollar, hovedsagligt grundet nedlukningen af fiaskoen Toysrus.com til fordel for det mere lukrative fællessite med Amazon.com, får dog ikke markedet til at reagere negativt, skriver Associated Press.

Resultatet slår stadig Wall Streets forventning, der var sat til et tab på 33 cent per aktie. Tabet på 65 millioner dollar svarer til en nedgang på 32 cent per aktie og er dermed bedre end først antaget. For et år siden havde Toys "R" Us et overskud på 15 millioner dollar svarende til seks cent per aktie.

Trods resultatet var meldingen om, at underskuddet viste sig mindre end først antaget nok til at få investorerne til at købe aktier i selskabet. Ifølge analytikerne er det opnåede salgsresultatet, målt imod den svære sammenligning med sidste års positive resultat, tilfredsstillende.

Toys "R" Us aktien steg således 11 procent i dagens handel og sluttede 1,81 dollar højere i kurs 18,25.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs