MediaWatch

Ny frist til AOL og Time Warner

Federal Trade Commission, FTC, har udskudt sin afgørelse i tre uger om, hvorvidt verdens største mediekoncern Time Warner og verdens største Internetfirma AOL må fusionere, skriver Die Welt.

De to gigantselskaber har ind til videre forpligtiget sig til at udarbejde nye forslag om fusionens karakter forlød det efter et flere time langt møde mellem FTC og de to koncerner.

Ifølge Die Welt var de to selskaber godt tilfreds med mødet, der ind til videre giver dem en frist på tre uger til at stykke et fusions forslag sammen, der er acceptabelt for de amerikanske monopolmyndigheder. Ind til videre har talsmænd fra FTC givet udtryk for, at de to selskaber hidtil ikke har givet nok indrømmelser.

Tvisten mellem FTC og Time Warner og AOL handler især om, at FTC kræver, at Time Warner vil lade sit gigantiske kabel-fjernsynsnet være til rådighed for andre konkurrerende Internet-firmaer.

I forrige måned godkendte EU-kommissionen fusionen mellem AOL og Time Warner.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs