MediaWatch

Fem af ti bydere dropper UMTS-auktion

Ifølge Swiss Communications Department er Hutchison 3G Europe Investment og norske Telenor Mobile Communications trukket sig tilbage fra kapløbet, skriver Wall Street Journal.

Uafhængigt heraf har en talsmand for Deutsche Telekom oplyst, at også de har besluttet ikke længere at deltage i den schweiziske auktion. Yderligere to bydere trak sig tilbage fra auktionen i torsdags, angiveligt på grund af det anlagte høje prisniveau.

Ud af de ti grupper, som var tilmeldt auktionen i August, er tilbageværende nu kun konsortiet bestående af Swisscom og Vodafone Group PLC, France Telecoms Orange, de to schweiziske mobiloperatører Diax og Sunrise Communications samt spanske Telefonica.

Frafaldet af de fem bydere til den schweiziske auktion betyder, at det kun er fem tilbageværende. Dermed skal kun endnu et selskab droppe ud af auktionen for at den kan afsluttes, og de fire licenser vil blive tildelt de fire vindere.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs