MediaWatch

IT-sikkerhedspolitik i DR

Samtlige medarbejdere i DR bliver i den nærmeste fremtid bedt om at skrive under på, at de har læst og forstået den nye politik, ligesom nye medarbejdere vil modtage materialet i forbindelse med deres ansættelse.

Sikkerheden er aldrig bedre end det svageste led i kæden, hvorfor det er IT-politikkens fornemmeste mål at sikre minimumskravene opfyldes af alle medarbejdere, hedder det i en pressemeddelelse fra DR.

- At sende en e-mail fra en arbejdscomputer med adressen @dr.dk er det samme som at bruge DRs officielle brevpapir. Det er bl.a. derfor vigtigt, at vi udarbejder procedurer for, hvordan vi konkret håndterer sikkerheden, og under hvilke omstændigheder vi vil gå ind og kikke på medarbejdernes brug af fx Internettet eller e-mails. Så sikrer vi, at der, hvor DRs navn optræder, sker det med troværdighed og i en sammenhæng, en public service station kan stå inde for, siger IT-sikkerhedschef Søren Olsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs