MediaWatch

BroadcastAmerica undviger kreditorer

Selskabet, der blev grundlagt for to år siden og i dag transmitterer 70 TV og 750 radiostationer over Internettet, har via kapitel 11 i den amerikanske konkurslov bedt om hjælp til at undvige sine kreditorer, skriver Associated Press.

Ifølge John Brier, præsident for selskabet, er venturekapitalen grundet omsætnings-nedgang fuldstændig væk og dermed står man i akut kapitalmangel. De indsendte konkurspapirer viser, at selskabet her og nu mangler 394,160 dollar for at kunne betale medarbejderne løn i denne samt næste måned.

BroadcastAnerica.com forsøger derfor i øjeblikket at forhandle om en mulig fusion med det amerikanske online marketing og radioselskab SurferNETWORK.com. Fusionspartneren har som modydelse indvilliget i at yde BroadcastAmerica et her og nu lån på en million dollar.

SurferNETWORK.com vil ligeledes forsøge at fremskaffe syv millioner dollar som langfristet støtte. Selskabet pris for dette er en 50 procents andel i den amerikanske sender samt retten til at udnævne fire af syv bestyrelsesmedlemmer.

SurferNETWORK.com har godt 20 ansatte mens BroadcastAmerica.com beskæftiger 95.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs