MediaWatch

Microsoft indgår bredbåndssamarbejde

Microsoft, verdens førende softwarefirma, har igennem længere tid været i tæt dialog med filmvianet og vist interesse for selskabets visioner om at levere underholdning direkte til slutbrugerne via Internettet. Dialogen er nu udmøntet i et tæt strategisk samarbejde filmvianet og Microsoft imellem.

Systemet, som filmvianet udvikler, er målrettet mod Video-On-Demand, Internet-TV og andre nye interaktive underholdningsservices. Udviklingen tager udgangspunkt i den nyeste Microsoft teknologi, og fundamentet i systemet er således Microsofts .net platform samt Windows Media Services.

De færdige services vil kunne afvikles på både PC og set-top-boxe baseret på Microsofts MSTV standard, og filmvianet har allerede nu udviklet flere prototyper af selskabets egen set-top-box med Microsoft styresystem.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs