MediaWatch

Microsoft indgår bredbåndssamarbejde

Microsoft, verdens førende softwarefirma, har igennem længere tid været i tæt dialog med filmvianet og vist interesse for selskabets visioner om at levere underholdning direkte til slutbrugerne via Internettet. Dialogen er nu udmøntet i et tæt strategisk samarbejde filmvianet og Microsoft imellem.

Systemet, som filmvianet udvikler, er målrettet mod Video-On-Demand, Internet-TV og andre nye interaktive underholdningsservices. Udviklingen tager udgangspunkt i den nyeste Microsoft teknologi, og fundamentet i systemet er således Microsofts .net platform samt Windows Media Services.

De færdige services vil kunne afvikles på både PC og set-top-boxe baseret på Microsofts MSTV standard, og filmvianet har allerede nu udviklet flere prototyper af selskabets egen set-top-box med Microsoft styresystem.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs