MediaWatch

GuruNet bliver til Atomica

"Et spørgsmål - et svar". Søgemaskineselskabet GuruNet har i stedet for at lade sig opkøbe valgt at følge det stigende antal af dot.com selskaber, der i forsøget på at overleve skifter såvel navn som retning, skriver ZDNet.

Samtidig med navneskiftet til Atomica har GuruNet ansat en ny direktion, der fremover skal søge at lede selskabet på rette vej. Ifølge administrerende direktør Eric Tilenius vil selskabet som hidtil tilbyde sin "svar maskine" uden beregning for enhver. Dog vil man kunne implementere specialiserede udgaver af søgemaskinen for at imødekomme virksomhedernes behov.

Tilenius forventer, at denne specialisering vil vise sig økonomisk rentabel for selskabet fremover.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs