MediaWatch

eBay fyrer medarbejdere

Fyringsrunden er den anden i år. I juli blev fem procent af medarbejderne i Butterfields opsagt og sammenlagt med de 15 procent nu, vil der fremover være godt 168 medarbejdere beskæftiget i auktionshuset, skriver CNET.

Det traditionelle amerikanske auktionshus Buttersfields, tidligere kendt som Butterfield & Butterfield, blev sidste år opkøbt af eBay for 260 millioner dollar. I forbindelse med fyringen i juli meddelte eBay, at man ligeledes ville stoppe live auktionerne i Butterfields galleri i Chicago.

eBay har brugt Butterfields som afsæt for opstarten af dets højt profilerede "Great Collections" område. Problemet har dog været, at Butterfields har haft vanskeligheder med at tracke, udsende samt fakturere ordrer foretaget gennem "Great Collections".

eBay har senest meddelt, at det vil begynde at tage betaling for køb foretaget via "Great Collections". Målet er at tiltrække flere high-end udbydere til sitet.

Mere fra MediaWatch

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs