MediaWatch

eBay fyrer medarbejdere

Fyringsrunden er den anden i år. I juli blev fem procent af medarbejderne i Butterfields opsagt og sammenlagt med de 15 procent nu, vil der fremover være godt 168 medarbejdere beskæftiget i auktionshuset, skriver CNET.

Det traditionelle amerikanske auktionshus Buttersfields, tidligere kendt som Butterfield & Butterfield, blev sidste år opkøbt af eBay for 260 millioner dollar. I forbindelse med fyringen i juli meddelte eBay, at man ligeledes ville stoppe live auktionerne i Butterfields galleri i Chicago.

eBay har brugt Butterfields som afsæt for opstarten af dets højt profilerede "Great Collections" område. Problemet har dog været, at Butterfields har haft vanskeligheder med at tracke, udsende samt fakturere ordrer foretaget gennem "Great Collections".

eBay har senest meddelt, at det vil begynde at tage betaling for køb foretaget via "Great Collections". Målet er at tiltrække flere high-end udbydere til sitet.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs