MediaWatch

Alle må lave public-service TV

Ministeren skønner, at hele public service-området inden for en halv snes år vil være digitaliseret, og lovforslaget om den nye medielov skal ses som en brik i den proces, som vil føre til den fagre nye medieverden gennem sammensmeltning af en række elektroniske tjenester. Det skriver Politiken.

Den nye medielov markerer nye retningslinier for public-service-virksomhed, hvilket betyder, at DR og TV 2 ikke længere afgrænser, hvad public-service er i de elektroniske medier.

Ifølge Kulturministeren er det nye og væsentlige i den nye medielov, at public-service ikke længere skal defineres ud fra hvilke aktører, der er på spil (fx DR og TV 2) men ud fra indholdet: "Nye aktører kan dukke op og andre finder måske sammen", siger Kulturministeren.

Medieloven bliver fredag fremsat i Folketinget.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs