MediaWatch

NEC og AOL Europe overvejer alliance

NEC's præsident Koji Nishigaki udtaler, ifølge Asian Wall Street Journal, at selskabet fører forhandlinger med en række forskellige Internet service providers, (ISP) herunder AOL Europe, som led i dets globale ekspansion på området.

Nishigaki ønsker ikke for nærværende at oplyse, hvor stor andelen i AOL Europe i givet fald skal være, men nævner, at man fører lignende forhandlinger med France Telecom's Wanadoo. Forhandlingerne kan bidrage til et mere globalt snit over NEC's ISP-forretning, et område hvor selskabet i øjeblikket ikke kan regnes for en betydelig aktør.

Udtalelserne falder samtidig med, at den tyske mediekoncern Bertelsmann, der co-styrer driften af AOL Europe via et 50/50 venture med AOL, har tilbudt at sælge sin andel til det amerikanske selskab.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs