MediaWatch

Nyt IT-råd: IT-Branchen Oresund

Rådet hedder IT-Branchen Oresund, og det vil arbejde for at intensivere samarbejdet mellem svenske og danske virksomheder. Rådet skal tillige medvirke til at placere Øresundsregionen på det højteknologiske verdenskort - til gavn for hele Norden.

I den forbindelse inviterer IT-Branchen Oresund i samarbejde med Dagbladet Børsen til et arrangement, som er åbent for alle medlemmer af IT-Företagen og IT-Brancheforeningen.

Den 29. november bliver det muligt at se og høre om IT- og infrastrukturen i Københavnsområdet, der kommer ind på etableringen af det helt nye højteknologiske byområde Ørestad, anlæg af Metroen under København, starten af den ny IT-Højskole og flere andre aktiviteter, der handler om Øresundsregionen som kraftcenter for viden, kompetence og vækst inden for IT-området.

Læs mere på http://www.itb.dk/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs