MediaWatch

Nyt IT-råd: IT-Branchen Oresund

Rådet hedder IT-Branchen Oresund, og det vil arbejde for at intensivere samarbejdet mellem svenske og danske virksomheder. Rådet skal tillige medvirke til at placere Øresundsregionen på det højteknologiske verdenskort - til gavn for hele Norden.

I den forbindelse inviterer IT-Branchen Oresund i samarbejde med Dagbladet Børsen til et arrangement, som er åbent for alle medlemmer af IT-Företagen og IT-Brancheforeningen.

Den 29. november bliver det muligt at se og høre om IT- og infrastrukturen i Københavnsområdet, der kommer ind på etableringen af det helt nye højteknologiske byområde Ørestad, anlæg af Metroen under København, starten af den ny IT-Højskole og flere andre aktiviteter, der handler om Øresundsregionen som kraftcenter for viden, kompetence og vækst inden for IT-området.

Læs mere på http://www.itb.dk/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs