MediaWatch

Nyt IT-råd: IT-Branchen Oresund

Rådet hedder IT-Branchen Oresund, og det vil arbejde for at intensivere samarbejdet mellem svenske og danske virksomheder. Rådet skal tillige medvirke til at placere Øresundsregionen på det højteknologiske verdenskort - til gavn for hele Norden.

I den forbindelse inviterer IT-Branchen Oresund i samarbejde med Dagbladet Børsen til et arrangement, som er åbent for alle medlemmer af IT-Företagen og IT-Brancheforeningen.

Den 29. november bliver det muligt at se og høre om IT- og infrastrukturen i Københavnsområdet, der kommer ind på etableringen af det helt nye højteknologiske byområde Ørestad, anlæg af Metroen under København, starten af den ny IT-Højskole og flere andre aktiviteter, der handler om Øresundsregionen som kraftcenter for viden, kompetence og vækst inden for IT-området.

Læs mere på http://www.itb.dk/

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs