MediaWatch

John Trolle beskyldes for løgn

Kurstæskene faldt omgående efter selskabets chokmeddelelse om, at egenkapitalen med stor sandsynlighed er tabt. Med røde ører bad selskabet om at blive sat på fondsbørsens observationsliste, skriver Jyllands-Posten.

Ifølge Jyllands-Posten foreligger der flere iøjefaldende "unøjagtigheder" i det brev, som direktør John Trolle for lidt over en uge siden udsendte for at slå koldt vand i blodet hos sine investorer oven på en benhård kritik fra Ugebrevet Mandag Morgen. Bl.a. forklarer John Trolle finansdirektør Henning Bech's kun tre måneder lange ansættelse med, at Bech blev fyret.

- Det blev hurtigt klart, at han ikke passede til jobbet, så vi måtte skilles, skriver John Trolle i brevet til investorerne.

Men Henning Bech er meget uenig i John Trolles fremlæggelse af sagsforløbet, og har derfor valgt at kommentere Trolles brev og dermed tilsidesætte sin tavshedserklæring:

- Trolles udlægning er 180 grader forkert og stærk illoyal. Den stiller mig derfor frit med hensyn til at give en kommentar. Baggrunden for, at jeg sagde op, er ganske kort. Det, jeg lægger absolut størst vægt på i en arbejdssituation, er at have 100 procent tillid til min chef og hans integritet. Og tilliden til Trolle mistede jeg over en weekend. Det var grunden til, at jeg sagde op mandag morgen den 28. februar 2000 med øjeblikkelig varsel og med orientering af bestyrelsesformanden, slår Henning Bech fast.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs