MediaWatch

Cap Gemini og Cisco i partnerskab

Det danske datterselskab har fra starten en række af landets største televirksomheder som kunder. Cap Gemini Telecom & Media er en ny virksomhed i den danske informationsverden.

Selskabet er en del af det nye globale partnerskab mellem Cap Gemini Ernst & Young og Cisco, der på verdensplan tæller over 6.000 medarbejdere. I Norden har Telecom-selskabet ca. 650 medarbejdere, heraf over 50 i Danmark.

- Cap Gemini og Cisco komplementerer hinanden inden for telekommunikation, media og netværk, og i fællesskab kan vi levere den nyeste teknologi til kunderne langt hurtigere end hidtil, siger direktør Carsten Korgaard, Cap Gemini Telecom & Media.

Cap Gemini Danmark har i forvejen en stærk position inden for telebranchen og har leveret IT- og managementløsninger til flere af landets største teleselskaber - både herhjemme og i udlandet.

Det globale selskab Cap Gemini Ernst & Young Telecom, Media & Networks har fra starten etableret en række videns- og researchcentre verden over, og det er hensigten at indgå samar-bejde med nichevirksomheder inden for tele, media og netværk.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs