MediaWatch

Bredbånd gør TV til spillemekka

Når bredbåndets infrastruktur om et par år er modnet, og det vil være muligt at sende næsten hvilket som helst højhastigheds indhold verden rundt, så vil fjernsynet og spillekonsoller optage halvdelen af bredbåndet. Den anden halvdel vil blive benyttet af PC'erne.

Det fastslår en ny analyse fra det amerikanske analysebureau Forrester Research, der slår en pæl igennem tyrkertroen på, at PC'eren om få år vil dominere den private digitale underholdningsscene.

- Underholdningsprodukter vil stille og roligt forsvinde fra de ukomfortable PC'ere over til dagligstuens mere behagelige TV-apparater. PC'eren vil blive overladt til mere praktiske opgave-orienteret aktiviteter. Bredbåndsindholdet vil dele sig op i to strømme. En visuel med minimal interaktivitet på TV-skærmen og interaktivt indhold med visuelle elementer på PC'eren, siger Bruce Kasrel, senior analytiker hos Forrester Research.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs