MediaWatch

Maconomy klarer USA

Det danske softwarehus Maconomy er ved at få fodfæste på det amerikanske marked. Maconomy, der producerer e-business løsninger til automatisering af servicevirksomheder, har i løbet af årets første ni måneder oplevet en omsætningsstigning på over 200 procent i USA. Det skriver Berlingske Tidende.

Ifølge adm. direktør og medejer Per Tejs Knudsen havde Maconomy en omsætning i USA på ca. 35 millioner kroner i de første tre kvartaler i år mod ti millioner kroner i samme periode sidste år. Resultaterne er yderst velkomne, da Per Tejs Knudsen og Maconomy håber at blive introduceret på Fondsbørsen inden for et halvt år.

Efter at Maconomy i flere omgange har meldt ud, at de ønskede at blive noteret på den amerikanske IT-børs Nasdaq, stod det i forrige uge klart, at Maconomy alligevel ikke vil gå den vej. I stedet bekendtgjorde Maconomy, at børsintroduktionen skal foregå på Københavns Fondsbørs.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs