MediaWatch

Maconomy klarer USA

Det danske softwarehus Maconomy er ved at få fodfæste på det amerikanske marked. Maconomy, der producerer e-business løsninger til automatisering af servicevirksomheder, har i løbet af årets første ni måneder oplevet en omsætningsstigning på over 200 procent i USA. Det skriver Berlingske Tidende.

Ifølge adm. direktør og medejer Per Tejs Knudsen havde Maconomy en omsætning i USA på ca. 35 millioner kroner i de første tre kvartaler i år mod ti millioner kroner i samme periode sidste år. Resultaterne er yderst velkomne, da Per Tejs Knudsen og Maconomy håber at blive introduceret på Fondsbørsen inden for et halvt år.

Efter at Maconomy i flere omgange har meldt ud, at de ønskede at blive noteret på den amerikanske IT-børs Nasdaq, stod det i forrige uge klart, at Maconomy alligevel ikke vil gå den vej. I stedet bekendtgjorde Maconomy, at børsintroduktionen skal foregå på Københavns Fondsbørs.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs