MediaWatch

DR radio klarer sig - stadig

Med mere end tre timers radiolytning om dagen pr. dansker er radioforbruget således større end både TV-, Internet- og avisforbruget.

DRs radiodirektør Leif Lønsmann konstaterer i disse dage, at radiolytningen har det godt, og at danskerne ifølge de seneste tal er blandt de mest radiolyttende nationer i Europa.

- DRs monopol på radio er definitivt forbi. Der kommer flere og flere radioer, og det er naturligt, at nogle lyttere vælger de mere strømlinede musiktilbud frem for DRs alsidige programindhold. DRs opgave er ikke at kline danskerne til vore kanaler hele dagen, men at sammensætte et varieret tilbud, der gør, at de fleste danskere jævnligt finder noget af interesse på en af vores tre radiokanaler. Og det er der fortsat 80 procent af danskerne, der gør på ugebasis", siger Lønsmann.

Lønsmann ser gerne, at tallet gerne må blive endnu større, især blandt de yngre radiolyttere, som hos DR - ifølge Lønsmann - får et bredere og mere professionelt tilbud på. nyhedsområdet.

Fra 1.januar lancerer DR en masse nye programmer på P3, som Leif Lønsmann håber vil trække nogle af de lyttere til, som i de seneste år har foretrukket de kommercielle lokalradioer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs