MediaWatch

Vodafone aktie falder væsentligt

Rygter om at verdens førende mobiludbyder, Vodafone, skulle have nedjusteret sine forventninger til årsresultatet, fik selskabets aktiekurs til at dykke med knap otte procent, skriver Reuters.

Ifølge en unavngiven analytiker er faldet betydeligt selv for Vodafone og kursfaldet rammer i et nervøst marked. Fokus er stort på selskabet og rygterne siger, at Vodafone har guidet analytikerne nedad mod dets egen forventning til resultatet.

UBS Warburg, analytiker Daniel Stillit, nedjusterede sin EBITHA "earnings before income, tax and amortization" med 1,8 procent for 2001. Der har tidligere været pres på aktien efter der opstod rygter om, at den spanske bank BSCH ville sælge sin tre procents andel i selskabet.

Hverken BSCH eller Vodafone ønsker at kommentere sagen.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs