MediaWatch

To nye sites på loyalitetsbarometeret

Dating har imidlertid oplevet et fald i tid på næsten 25 procent i forhold til sidste måned.

Ny på listen er Netstationen (www.n.dk), som blandt andet udbyder SMS-sevices og Forum.dk. Sidstnævnte har oplevet en markant fremgang som følge af en storstillet kampagne for det nye brand ofir.dk

Uden for ACN's top-ti barometer ligger for eksempel Altavista, Home, Chilinet, Sportal og TV3, som alle har oplevet en kraftig fremgang i forhold til august måned. For Altavista og Home skyldes fremgangen til dels den afholdte reklamekampagne i forbindelse med introduktion af nyt indhold. Home har haft succes med deres "spil vurder vind" og har samtidigt formået at tiltrække en meget attraktiv profil, idet over 50% af brugerne er mellem 25-34 år.

For TV3 gælder det at Robinson effekten har givet kraftig vækst i trafikken, mens Sportal har fået sin vækst som følge af OL.

Interessant er det også at Basisbank for første gang dukker op i Nielsen//NetRatings panelet - dog udenfor top-ti. Med næsten 40.000 besøgende svarende til en nettodækning på 2,6% af alle aktivt surfende ligger Basisbank blandt de 100 største domæner. Samtidigt bringer Basisbank nye surfere til bank-sektoren og øger dermed brugen af denne kategori på nettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs