MediaWatch

To nye sites på loyalitetsbarometeret

Dating har imidlertid oplevet et fald i tid på næsten 25 procent i forhold til sidste måned.

Ny på listen er Netstationen (www.n.dk), som blandt andet udbyder SMS-sevices og Forum.dk. Sidstnævnte har oplevet en markant fremgang som følge af en storstillet kampagne for det nye brand ofir.dk

Uden for ACN's top-ti barometer ligger for eksempel Altavista, Home, Chilinet, Sportal og TV3, som alle har oplevet en kraftig fremgang i forhold til august måned. For Altavista og Home skyldes fremgangen til dels den afholdte reklamekampagne i forbindelse med introduktion af nyt indhold. Home har haft succes med deres "spil vurder vind" og har samtidigt formået at tiltrække en meget attraktiv profil, idet over 50% af brugerne er mellem 25-34 år.

For TV3 gælder det at Robinson effekten har givet kraftig vækst i trafikken, mens Sportal har fået sin vækst som følge af OL.

Interessant er det også at Basisbank for første gang dukker op i Nielsen//NetRatings panelet - dog udenfor top-ti. Med næsten 40.000 besøgende svarende til en nettodækning på 2,6% af alle aktivt surfende ligger Basisbank blandt de 100 største domæner. Samtidigt bringer Basisbank nye surfere til bank-sektoren og øger dermed brugen af denne kategori på nettet.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs