MediaWatch

14.000 danskere med i Nokia Game

Spillet startede, da deltagerne i Nokia Game modtog en e-mail, der ledte dem videre til landsdækkende TV i går aftes, hvor den første ledetråd blev givet. Eventyrets start var dermed en TV reklame, hvor deltagerne var vidne til en dramatisk scene fra en skadestue. Reklamespottet ledte dernæst deltagerne videre til et web-site, hvor flere informationer om denne mystiske hændelse og identiteten på hovedrolle-indehaveren blev afsløret.

- Deltagerne får en udfordrende måned. Nokia Game indeholder mange opgaver, som udfordrer deltagernes evne til at løse forskellige gåder i spil-eventyret, fortæller Helen Larsson, Marketing and Communications Manager, Nokia Mobile Phones Skandinavien.

Deltagerne har nu indtaget rollen som hovedperson og de vil møde mange flere mysterier og gåder de skal løse. Deltagerne skal hele tiden finde det rigtige svar for at blive i spillet til spil-eventyrets slutning 1. december i år. Ledetråde plantet i alle typer medier, som Internettet, TV, radio, voicemail, SMS, magasiner og dagblade vil i de næste uger guide spillerne rundt i eventyrets forskellige kapitler.

Alle interesserede kan følge med i Nokia Game på www.nokiagame.com.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs