MediaWatch

Microsoft vil indgå partnerskaber

Ifølge The Guadian forhandler den amerikanske softwaregigant Microsoft med flere britiske telefonselskaber om opbygningen af en ny Internettjeneste til mobiltelefoner.

Microsofts samtalepartner skulle være markedsføreren, verdens største mobiltelefoniselskab, britiske Vodafone og Vodafones største konkurrent, British Telecommunications.

Men det er ikke kun Storbritannien Microsoft har i kikkerten. The Guardian skriver, med Microsoft vicepræsidenten Rick Belluzzo som kilde, at den amerikanske koncern nu gør sig store anstrengelser for at indgå i kooperationer med teleselskaber over hele verden.

Allerede i september kunne Microsoft og Vodafone meddele, at de samarbejdede om at udvikle trådløs tjenester til lukkede netværker, de såkaldte Intranet, i Europa. Resultatet forventes på markedet til foråret.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs