MediaWatch

Ericsson lancerer Web-mobil

Ericsson meddeler, at T20 der er navnet på den nye telefon, er det første rigtige mobile internetudstyr rettet alene mod unge. Telefonen giver brugeren mulighed for at kommunikerere med andre brugere på Internettet via elektroniske beskeder i chatrooms.

Telefonen, der er en såkaldt dualband telefon det vil sige den benytter såvel GSM 900 som GSM 1800 nettet, kommer med blandt andet SMS og voice control. Ved tilslutning til Ericssons MP3 udstyr opnås musikafspilning.

Telefonen lancerer ligeledes en ny feature benævnt internettid. Konceptet, der er udviklet af den schweiziske urfremstiller Swatch, går ud på, at den traditionelle tid er erstattet med såkaldte "beats", hvoraf der er 1000 i en dag. Meridianen, der befinder sig i det schweiziske selskabs hovedkvarter i Basel, giver brugerne mulighed for at arrangere møder på Internettet, uden at skulle bekymre sig om eventuelle tidszoner.

Ericsson håber med det nye tiltag, at vinde markedsandele på low-price markedet, for derigennem at styrke sin tabsgivende mobilenhed. Selskabet ønsker ikke at oplyse hverken pris, salgsvolumen eller den forventede indtjening på den nye telefon.

Telefonen bliver markedsført i Europa og Asien på samme tid.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs