MediaWatch

Teknologiaktierne vendte tilbage

Hvor investorerne mandag havde kig på de undervurderede Dow Jones aktier inden for papir-, entreprenørudstyr- og aluminium-industri, og hvor tech-aktierne og Nasdaq faldt med 2,5 procent, så gik investorerne på Halloween-dagen frygtløs til biddet i tech-aktierne og sendte Nasdaq aktierne op med hele 5.58 procent.

- Vi ser en oprejsning for tech-sektoren, der har fået så mange tæsk. Der er ingen tvivl om, at meget af det vi ser er bargain hunting (at købe billige aktier på bunden, red.. Der er mange penge på sidelinien, der venter på at komme ind, sagde Chris Dickerson der er analytiker hos Global Market Strategist til Associated Press.

Telekommunikations-sektoren førte an i stigningen, hvor franske Alcatel brød mønstret af skuffende meddelelser fra de førende netværks- og fiberoptikproducenter: Lucent, Nortel, Cisco og JDS Uniphase Corp. - der alle steg omkring 12 - 14 procent. Alcatel steg cirka ni procent.

Dow Jones indekset endte 135 point og 1,24 procent højere - fjerde dag i træk. Dow Jones indekset formåede ikke at følge Nasdaq med op på baggrund af et cirka syv procent-points fald i Proctor & Gamble, der leverede en skuffende indtjeningsmeddelelse, hvor selskabet angav højere indkøbspriser og en svagere euro, som årsag til de lavere resultater.

Det bredere Standard & Poors indeks steg 2,2 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs