MediaWatch

DoCoMo forhandler med AT&T

DoCoMo vil ikke bekræfte forlydenderne om forhandlingerne mellem DoCoMo og AT&T. Men den japanske koncern meddeler i dag fra Tokio, at man i øjeblikket afprøver forskellige muligheder for tekniske partnerskaber, ligesom koncernen er interesseret i at komme mere ind på de europæiske, amerikanske og asiatiske markeder, skriver Handelsblatt.com.

Ifølge Financial Times fører NTT DoCoMo i øjeblikket samtaler om at købe aktier i AT&T Wireless Group. Efter at DoCoMo har haft stor succes i Japan med den handy "i-mode", Japans svar på WAP-telefonen, der i løbet af to år har tiltrukket mere end 12 millioner, vil den japanske koncern nu trænge ind på andre markeder.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs