Valg af rådgiver til mobilnet-auktion

MediaWatch

Telestyrelsen har herefter indgået kontrakt med Rothschild under forbehold for bevillingsmæssig godkendelse fra Folketingets finansudvalg.

- Nu går det konkrete arbejde med auktionen i gang. Den skal tilrettelægges på den mest hensigtsmæssige måde, så vi på samme tid får tilgodeset de telepolitiske målsætninger og samtidig opnår en markedsbaseret pris for tilladelserne til at etablere 3. generations mobilnetværk herhjemme, siger Birte Weiss.

Forskningsministeren understreger de telepolitiske målsætninger: At sikre et bredt og billigt udbud af telenet og teletjenester, en reel konkurrence blandt udbyderne samt en effektiv udnyttelse af de samlede radiofrekvenser, der er til rådighed.

I ansøgningen til Folketingets finansudvalg redegør Birte Weiss for den samlede, maksimale kontraktsum med Rothschild på 75 millioner kroner plus moms. Dertil skal lægges Telestyrelsens ekstraordinære udgifter i forbindelse med forberedelse og gennemførelse af auktionen.

De samlede udgifter til forberedelse og gennemførelse af auktionen vil blive dækket gennem en betaling, der pålægges deltagerne og vinderne af auktionen.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også