MediaWatch

Sverige næststørst i europæisk e-handel

Rapporten, der placerer de enkelte lande efter hvor stor en del e-handlen har af det samlede bruttonationalprodukt (BNP), fastslår således, at Sverige, hvis e-handel samlet vil bidrage med otte procent til landets BNP i 2004, indtager andenpladsen i Europa, skriver Dagens Industri.

Førstepladsen indtages af Holland, mens Schweiz og Storbritannien tager sig af henholdvis tredje og fjerdepladsen. Hollands topplacering skyldes det faktum, at landet var blandt de første i Europa til at benytte sig af Internettet.

Landet er i dag centrum for distributionen fra såvel flere store e-handelsselskaber, som de mere traditionelle distributører

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs