MediaWatch

Telenor snart børsnoteret

Det norske Nærings- og handelsdepartementet har foreløbig ikke fastsat en dato for Telenors børsnotering, men ifølge Aftonposten vil det ske den 4. december.

Ingen dato er foreløbig bekræftet, men vi går onsdag ud med information til pressen, siger assisterende pressetalsmand Steinar Ostermann i Telenor til NTB.

Fra den dag Næringsdepartementet giver Telenor tilladelsen til børsnoteringen vil der gå mellem fem til syv uger på forberedelserne til noteringen kan ske på Oslo Børs og Nasdaq i New York.

Det vurderes, at det ikke vil være hensigtsmæssig med en børsnotering tæt op under jul, og derfor vil det ganske sikkert ikke ske senere end 15. december.

Ekspeditionschef Reier Søberg fra det norske Næringsdepartementets administrative og juridiske afdeling var mandag ikke tilgængelig for kommentar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs