MediaWatch

Hård kamp om KFX-pladser

Kampen står mellem fire selskaber, nemlig Navision, i-data, Jyske Bank og Bang & Olufsen, og slutkurserne i morgen tirsdag vil afgøre, hvem valget falder på.

Mindstekravet er en markedsværdi på seks milliarder kroner, og Navisions nuværende plads i indekset har gennem længere tid været i fare, idet selskabets markedsværdi fra at have været på 25,8 milliarder kroner var faldet ned under de seks milliarder.

Imidlertid meddelte Navision tidligt mandag morgen, at der er indgået en stor ordre fra den tyske bilproducent Opel, hvilket straks fik Navision-aktien - og dermed markedsværdien - til at stige. Det skriver Danmark-iNvest.com. Navision kan dog få svært at konkurrere med i-data, hvis aktier steg 30 kroner efter et flot regnskab for tredje kvartal.

Stillingen er lige nu, at i-data har en markedsværdi på 6,276 milliarder kroner, Navision ligger på 6,142 milliarder kroner, mens Jyske Bank ligger på 6,113 milliarder kroner.

Sidst i feltet ligger Bang & Olufsen med en markedsværdi på 6,006 milliarder kroner, men netop i morgen offentliggøres B&O's kvartalsregnskab, som - hvis det er godt - muligvis kan skaffe B&O den sidste plads.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs