MediaWatch

Columbus og Converto i samarbejde

Columbus IT Partner har indgået en samarbejdsaftale med Converto A/S om salg af virksomhedens e-procurement løsninger, der er webbaserede programmer, der effektiviserer de indirekte indkøbsprocesser.

Converto A/S ser frem til samarbejdet med Columbus IT Partner, der lægger ud med at afsætte e-procurement løsningerne til de danske kunder.

- Vi har fået en god partner på teknologisiden, der samtidig har en international profil. Hvis samarbejdet bliver som forventet, ønsker vi selvfølgelig at udvide det til også at omfatte Columbus IT Partner's internationale lokationer, siger Morten Stage, administrerende direktør i Converto A/S.

Med syv afdelinger i Danmark, søsterselskaber i 23 lande verden over og mere end 1.000 medarbejdere worldwide er Columbus IT Partner en af Europas førende leverandører af ERP løsninger.

Som en reaktion på markedssituationen lavede Columbus IT Partner i 1999 en markant ændring af deres produktstrategi til også at omfatter Navision's produkter, CRM og forskellige e-handels løsninger - og nu senest e-procurement løsninger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs