MediaWatch

Aktionærer sagsøger AT&T

Samtidig med den planlagte opsplitning af AT&T i fire separate enheder, sagsøger dets aktionærer nu såvel selskabet som bestyrelsesformand C. Michael Armstrong. Begrundelsen er misinformation omkring selskabets finansielle styrke, skriver Bloomberg News.

Søgsmålet kommer på vegne af de investorer, der har købt aktier i AT&T i perioden fra oktober 1999 til maj 2000. Sagsøgerne påstår, at selskabet udøvede brud på børslovene, således at det på favorable vilkår kunne færdiggøre sin "initial public offering" i april, samt afslutte sin overtagelse af MediaOne Group uden at betale en kontantgaranti, såfremt AT&T aktien faldt til en kurs under 57 dollar.

Ifølge anklagen skulle AT&T samt bestyrelsesformand Armstrong have fortiet at de allerede sidste år var klar over, at omsætningen i selskabets erhvervsservice-enhed, grundet tabet af blandt andet to kontrakter med den amerikanske regering, var blevet ramt.

AT&T har ifølge en talsmand for selskabet ikke set søgsmålet og er således ude af stand til at kommentere dets indhold.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs