MediaWatch

Microsoftchef: Internettet overlever!

Faldende kurser på IT-aktierne verden over, manglende kapitalmuligheder for nye internetselskaber samt konkurser i e-handlen er ifølge Microsoftchef Steve Ballmer ikke ensbetydende med, at Internettets undergang er forestående, skriver Nettavisen.

Microsoftchefen mener, at den negative tendens man i øjeblikket er vidne til, mere skal ses som et udtryk for, at det er aktiemarkedet og ikke Internettet, der er i krise. Han stiller i den forbindelse spørgsmålstegn ved, om der er nok kapital, set i forhold til de muligheder branchen som et hele tilbyder.

Ballmer, der mener man i øjeblikket oplever et balanceskift, besvarer selv spørgsmålet med et ja, men vedgår samtidig, at han ikke er sikker på fordelingen af pengestrømmen mellem de etablerede og nystartede i branchen.

Microsofts egne fremtidsplaner for Internettet knytter sig til selskabets "Microsoft.net" initiativ, der ifølge Ballmer giver mulighed for at tilpasse Internettet til den enkelte brugers behov.

Han afviser i den forbindelse, at selskabet skulle have brug for udefrakommende kapital for at gennemføre projektet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs