MediaWatch

Microsoftchef: Internettet overlever!

Faldende kurser på IT-aktierne verden over, manglende kapitalmuligheder for nye internetselskaber samt konkurser i e-handlen er ifølge Microsoftchef Steve Ballmer ikke ensbetydende med, at Internettets undergang er forestående, skriver Nettavisen.

Microsoftchefen mener, at den negative tendens man i øjeblikket er vidne til, mere skal ses som et udtryk for, at det er aktiemarkedet og ikke Internettet, der er i krise. Han stiller i den forbindelse spørgsmålstegn ved, om der er nok kapital, set i forhold til de muligheder branchen som et hele tilbyder.

Ballmer, der mener man i øjeblikket oplever et balanceskift, besvarer selv spørgsmålet med et ja, men vedgår samtidig, at han ikke er sikker på fordelingen af pengestrømmen mellem de etablerede og nystartede i branchen.

Microsofts egne fremtidsplaner for Internettet knytter sig til selskabets "Microsoft.net" initiativ, der ifølge Ballmer giver mulighed for at tilpasse Internettet til den enkelte brugers behov.

Han afviser i den forbindelse, at selskabet skulle have brug for udefrakommende kapital for at gennemføre projektet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs