MediaWatch

Sony lancerer Playstation 2

Den nye spillestation er kendetegnet ved at være mere end blot et apparat, som unge kan spille videospil på. Playstation 2 er et allround digitalt underholdningsapparat, der kan fremvise DVD spillefilm, spille CD-musik, samt bruges til at surfe internettet med.

Det nyeste underholdningstilbud til hele familien er blevet afventet med stor spænding i USA, hvor der aftenen før frigivelsen var lange køer foran elektronikbutikkerne. Sony har af ukendte årsager kun sendt 500.000 maskiner på det store amerikanske marked. Mange amerikanske forbrugere vil derfor gå de lange vinteraftener i møde uden at kunne varme sig fra game-stationens 75 mio. polygons per sekund -20 gange hurtigere end PC-baseret 3-D grafik.

Af samme grund ventes det, at også Santa Claus vil have overraskende få eksemplarer med i sin pose, når han snart begiver sig ud på sin lange rejse med gaver til spillegale unge overalt på kloden.

Playstation 2 sælges i USA for 299 dollar - men på grund af det ringe udbud, kan eBay allerede fremvise priser på op mod 1500 dollar for en ny Playstation.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs