MediaWatch

ISP'ere danner global alliance

De syv selskaber, der regionalt set repræsenterer Europa, Asien, Sydamerika samt USA offentliggører deres planer for en global alliance på en pressekonference i Tokyo på torsdag, skriver IDG.

Grupperingen ledes af Fujitsu's datterselskab Nifty, der er en af Japans to førende Internet service providers. Over en periode på fire måneder har selskabet således underskrevet bilaterale alliancer med hver af de seks andre selskaber. Ifølge Fujitsu vil pressekonferencen, der som nævnt finder sted i slutningen af næste uge, bringe selskaberne sammen om blandt andet Internet roaming.

Udover Nifty repræsenteres Asien af det Singapore-baserede SingNet, Hong Kong's Cable and Wireless HKT IMS samt Unitel fra Sydkorea. Fra Europa deltager tyske T-Online International, mens Sydamerikas repræsentant er det brasilianske Universo Online.

Det sidstankomne medlem af den globale ISP gruppe er en Nordamerikas største forbruger ISP's amerikanske Earthlink.

Niftys alliance med Earthlink blev en realitet så sent som i sidste uge.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs