MediaWatch

DR forhandler om salg af TV-byen

Et salg af Gyngemosen og Radiohuset på Frederiksberg er på trapperne. Dermed falder en afgørende brik i spillet om Danmarks Radios udflytning til Ørestaden på plads.

Og som forhandlingerne tegner i den afgørende fase, tyder meget på, at DR vil indkassere 'væsentligt mere' end de 700 millioner kroner, som hidtil har været den anslåede pris, skriver Politiken.

Ifølge Politiken forhandler DR i øjeblikket med to parter om salget af TV-byen og Radiohuset. Men der skulle være problemer med DR's krav om salgsbetingelserne, der indebærer en aftale om de vilkår, som DR i givet fald kan leje sig tilbage på, hvis noget glipper i forhold til Ørestadsprojektet.

Et endeligt færdigt forhandlingsresultat forventes at ligge klar i slutningen af november.

DR-ledelsen ønsker ikke at kommentere forhandlingerne. Generaldirektør Chr. Nissen henholder sig alene til, at de kører efter tidsplanen.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs