MediaWatch

Telestyrelsen efter Tele Danmark

Selv om Tele Danmark i dag ventes at præsentere et fornemt kvartalsregnskab præget af indtægtsstigninger, kan det godt være, at ledelsen er bekymret. Telestyrelsen overvejer en ny nedsættelse af samtrafikpriserne - det er de priser, som konkurrenter skal betale for at lede samtaler gennem Tele Danmarks net, skriver Berlingske Tidende.

Hvis Telestyrelsen tvinger Tele Danmark til at nedsætte sine takster vil det sætte teleselskabet under et stort pres. Men forbrugerne skal ikke forvente, at de nedsatte samtrafikpriser kan mærkes på telefonregningen. Det er derimod Tele Danmarks konkurrenter som svenske Telia, Mobilix, Tele2 og Cybercity, der vil nyde godt af telestyrelsens indgriben.

Direktør i Telestyrelsen, Jørgen Abild Andersen, oplyste torsdag, at han forventer, at Telestyrelsen i løbet af en eller to måneder har truffet en afgørelse, der vil gøre det klart, hvorvidt telestyrelsen beslutter sig for at tvinge Tele Danmark til en ny takstnedsættelse.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs