MediaWatch

Playstation 2 skabte kaos

Afløseren for Playstation, der blev lanceret i 1995 og siden er blevet solgt i 73 millioner eksemplarer, blev i torsdag introduceret på det amerikanske marked. Sony kunne kun levere 500.000 Playstation 2, hvilket har resulteret i at de fleste store elektronik kæder i USA ikke har haft mere end fem, seks maskiner per forretning, skriver netAktuelt.

Selv om adskillige tusinde kunder på forhånd havde betalt for den nye Playstation måtte de gå slukøret og tomhændet hjem.

Sony har tidligere annonceret, at de vil levere ca. 100.000 af de nye Playstation-maskiner op til jul, hvilket flere kendere af markedet har siden hen har betvivlet da efterspørgslen er usædvanlig stor. Den nye Playstation 2 bliver af flere iagttagere vurderet som en teknologisk triumf, der både er en spillemaskine og en DVD-maskine.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs