Ny IT portal lanceret

MediaWatch

Den nye portal er baseret på en database med samtlige artikler fra seks af landets førende IT-magasiner - Alt om DATA, Datatid, PC PRO, Privat Computer/GameZone, Alt om NET og Illustreret Computer.

Artiklerne vil være frit tilgængelige for alle med gratis adgang til fulde udgaver af artiklerne. Efter behov i form af PDF-filer i fuldt udfoldet layout eller blot som råtekst. Servicen betyder, at man fremover kun behøver at købe bladenes nyeste nummer i kiosken.
- Hvis man f.eks. interesserer sig for grafikkort, kan man tilmelde sig en e-mailservice, fortæller Henrik Nellager ledende chefredaktør for den nye portal. - Så får man, dagen før de nye blade kommer på gaden, en e-mail, hvori det fremhæves hvilke artikler i hvilke blade, der beskæftiger sig med netop det emne der har interesse.

Der vil dagligt blive bragt op til tyve IT-nyheder inden for forskellige kategorier, ligesom der vil være et afsnit for IT-bøger med onlinehandel. Man vil også kunne finde hjælp hos en IT-doktor, der består af forlagets tekniske eksperter og et offentligt diskussionsforum. Det er muligt, at finde et nyt IT-job idet www.itsvar.dk samarbejder med jobbørsen jobeasy.dk. Derudover tilbyder portalen et decideret IT-nyhedsbrev.

Søgemaskinen på www.itsvar.dk går på tværs af alle sitets tilbud: Søger man f.eks. på WAP, får man både artikler i diverse blade, nyheder, bøger samt jobs, der beskæftiger sig med emnet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også