MediaWatch

Ny IT portal lanceret

Den nye portal er baseret på en database med samtlige artikler fra seks af landets førende IT-magasiner - Alt om DATA, Datatid, PC PRO, Privat Computer/GameZone, Alt om NET og Illustreret Computer.

Artiklerne vil være frit tilgængelige for alle med gratis adgang til fulde udgaver af artiklerne. Efter behov i form af PDF-filer i fuldt udfoldet layout eller blot som råtekst. Servicen betyder, at man fremover kun behøver at købe bladenes nyeste nummer i kiosken.
- Hvis man f.eks. interesserer sig for grafikkort, kan man tilmelde sig en e-mailservice, fortæller Henrik Nellager ledende chefredaktør for den nye portal. - Så får man, dagen før de nye blade kommer på gaden, en e-mail, hvori det fremhæves hvilke artikler i hvilke blade, der beskæftiger sig med netop det emne der har interesse.

Der vil dagligt blive bragt op til tyve IT-nyheder inden for forskellige kategorier, ligesom der vil være et afsnit for IT-bøger med onlinehandel. Man vil også kunne finde hjælp hos en IT-doktor, der består af forlagets tekniske eksperter og et offentligt diskussionsforum. Det er muligt, at finde et nyt IT-job idet www.itsvar.dk samarbejder med jobbørsen jobeasy.dk. Derudover tilbyder portalen et decideret IT-nyhedsbrev.

Søgemaskinen på www.itsvar.dk går på tværs af alle sitets tilbud: Søger man f.eks. på WAP, får man både artikler i diverse blade, nyheder, bøger samt jobs, der beskæftiger sig med emnet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs