MediaWatch

Ny IT portal lanceret

Den nye portal er baseret på en database med samtlige artikler fra seks af landets førende IT-magasiner - Alt om DATA, Datatid, PC PRO, Privat Computer/GameZone, Alt om NET og Illustreret Computer.

Artiklerne vil være frit tilgængelige for alle med gratis adgang til fulde udgaver af artiklerne. Efter behov i form af PDF-filer i fuldt udfoldet layout eller blot som råtekst. Servicen betyder, at man fremover kun behøver at købe bladenes nyeste nummer i kiosken.
- Hvis man f.eks. interesserer sig for grafikkort, kan man tilmelde sig en e-mailservice, fortæller Henrik Nellager ledende chefredaktør for den nye portal. - Så får man, dagen før de nye blade kommer på gaden, en e-mail, hvori det fremhæves hvilke artikler i hvilke blade, der beskæftiger sig med netop det emne der har interesse.

Der vil dagligt blive bragt op til tyve IT-nyheder inden for forskellige kategorier, ligesom der vil være et afsnit for IT-bøger med onlinehandel. Man vil også kunne finde hjælp hos en IT-doktor, der består af forlagets tekniske eksperter og et offentligt diskussionsforum. Det er muligt, at finde et nyt IT-job idet www.itsvar.dk samarbejder med jobbørsen jobeasy.dk. Derudover tilbyder portalen et decideret IT-nyhedsbrev.

Søgemaskinen på www.itsvar.dk går på tværs af alle sitets tilbud: Søger man f.eks. på WAP, får man både artikler i diverse blade, nyheder, bøger samt jobs, der beskæftiger sig med emnet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs