MediaWatch

Napster nu også på Mac

Sideløbende med at appelretten afgører, hvorvidt Napsters online musikbytte service skal fortsætte med at eksistere, har selskabet skabt en version af sin omstridte service, der fuldt ud understøtter Apples Macintosh-computere, skriver CNN.

Ifølge Napster grundlægger, Shawn Fenning, giver selskabets nye version, der er døbt "Napster for the Mac", brugeren den totale Napster-oplevelse pakket ind i et Mac-venligt bruger interface.

Som det er tilfældet i PC versionen giver Napsters service brugeren mulighed for, at søge samt bytte musik gratis i det kompakte MP3 format via andre Napsterbrugere, der er online.

Ifølge selskabet er "Napster for the Mac" dets første "officielle" version af softwaren til brugere af Macintosh computere. Tidligere i år købte Napster et lignende uafhængigt produkt ved navn Macster.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs